terug
Een pessimist ziet in elke mogelijkheid een moeilijkheid, MVO ziet in elke moeilijkheid een mogelijkheid.

Vanwege zijn eigen visie op ontwikkelen richtte Tino Mahler in 2001 Mahler Vastgoed Ontwikkeling op. Inmiddels bestaat MVO uit een krachtige groep medewerkers die hij heeft aangestoken met zijn passie voor het vak, waaronder zijn zoon Twan Mahler. Met de nieuwe generatie aan boord heeft MVO een ongeremd enthousiasme.

Iedere locatie is maatwerk

Iedere plek is anders. Om het beste uit een ontwikkeling te halen, is aansluiting bij die plek essentieel. Wij bieden met onze projecten niet alleen de nieuwe bewoners of toekomstige gebruikers een nieuw thuis, maar willen ook meerwaarde toevoegen aan de gehele buurt of omgeving. Een ontwikkeling zien wij daarom als meer dan alleen een project. Het is een middel om mensen samen te brengen en met elkaar gelukkig te maken.

De vakkundige vriend

MVO is een klein bureau met een overdaad aan passie en optimisme, dat optimaal op elkaar is ingespeeld en voortvarend en slagkrachtig werkt. Met de juiste mensen op de juiste plekken, wordt talent benut en wordt er uiterst efficiënt gewerkt. Met projecten die iedere keer weer volledig anders zijn, afhankelijk van wat het beste past bij de locatie, kan gerust gezegd worden dat MVO creatief is in ontwikkelen.

Door meer dan 25 jaar ervaring deinzen we nergens voor terug en zien we in iedere moeilijkheid juist een mogelijkheid. MVO is een vakkundige vriend en dat zal u merken in onze gezellige manier van samenwerken, waarbij we houden van korte lijnen en daadkracht. We halen het beste in onszelf, elkaar en uit de locatie naar boven.

MVO benadert ieder project als een kleinschalige gebiedsontwikkeling, omdat de buurt rondom de locatie altijd een bepalende factor is. Onze kracht is het bedenken van vernieuwende concepten en plannen voor woningen, bedrijfslocaties en zorgconcepten waarbij verschillende belangen worden gehoord. Onze plannen hebben meerwaarde voor alle betrokkenen. En we blijven, na de verkoop, betrokken bij de bouw om de belangen ook gedurende het proces te beschermen.

MVO is de bedenker en initiatiefnemer van projecten die locaties een tweede leven geven. Dit doen wij zowel binnen- als buitenstedelijk. Een plan wordt maximaal afgestemd op de behoefte en historie van het gebied, om een duurzaam resultaat te waarborgen. De omgeving is net zo belangrijk als de ontwikkeling zelf, misschien zelfs wel leidend.

Bij transformaties gaan we hetzelfde te werk als bij ontwikkelingen: de historie van het pand ligt ten grondslag aan het plan. We proberen duurzaam te werk te gaan door zoveel mogelijk onderdelen te behouden of te hergebruiken. We zetten ons in om met name belangrijke elementen van het pand te behouden, zonder af te doen aan de comfort en luxe van de moderne tijd. We vinden de perfecte balans.

Ben je in het bezit van grond of een gebouw en wil je het een andere bestemming geven? Wij gaan graag vrijblijvend met je om de tafel om onze ideeën over de locatie te bespreken. Iedere locatie is uniek, maar onze vaste uitgangspunten zijn de mogelijkheden die een locatie biedt, de wensen en behoeften van de omgeving en de haalbaarheid. Samen komen we wellicht tot een ontwikkeling met meerwaarde voor alle betrokkenen.  Neem contact met ons op!

Door jarenlange ervaring in de bouw-, vastgoed- en ontwikkelbranche hebben we een brede expertise in huis. Dit benutten we in eigen projecten, maar delen we ook in gedegen adviezen. We slaan je graag te hulp bij moeilijke vraagstukken en geloven erin dat er voor iedere locatie een voor mens en milieu waardevolle bestemming is. Onze ontwikkelvisie is altijd eerlijk, verantwoord en uniek. Ben je benieuwd naar onze kijk op jouw plannen. Neem contact met ons op.