28/06/2018

Zakelijk event voor betrokkenen ROOS Zevenhuizen

De sloopwerkzaamheden van het voormalig gemeentehuis in Zevenhuizen zijn inmiddels begonnen. Het binnenwerk is afgehaald en asbestvrij gemaakt, zodat de buitenkant van het gebouw nu kan worden neergehaald. De aanvang van deze tweede fase van de sloopwerkzaamheden wordt gecombineerd met een handeling van de burgemeester en een formele bijeenkomst van zakelijke betrokkenen bij het project.

De bijeenkomst is georganiseerd door Mahler Vastgoed Ontwikkeling en Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen B.V., en vindt plaats op het dorpsplein in Zevenhuizen op woensdag 27 juni. Met de samenkomst wordt de sloop officieel ingeluid en de burgemeester bedankt voor zijn inzet voor het project. Ook de zakelijke betrokkenen die hebben bijgedragen aan het plan, zoals het actiecomité Mooi Zevenhuizen en de winkeliersvereniging bijvoorbeeld, worden in het zonlicht gezet.

Kopersevenement

Het evenement op 27 juni is georganiseerd voor de zakelijke betrokkenen van project ROOS Zevenhuizen. Een feest voor de kopers wordt later dit jaar georganiseerd. Dit zal plaatsvinden bij de start van de bouw, als de eerste paal de grond in gaat. Over dit evenement wordt u na de zomer geïnformeerd en ontvangen de kopers te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging.