20/09/2023

Nieuw tandheelkundig centrum opgeleverd

Op vrijdagmiddag 15 september is de nieuwe vestiging van Mondzorg feestelijk geopend door wethouder Daan de Haas: “De gemeente Zuidplas is trots op dit mooie nieuwe pand van Mondzorg. Juist dit soort faciliteiten zijn enorm belangrijk voor onze inwoners om in de buurt te hebben. De stap naar goede zorg mag nooit groot zijn. Daar werken we als gemeente hard aan en daar werken alle partijen rond dit pand van Mondzorg ook hard aan mee.”

De eerste vestiging in Nieuwekerk aan den IJssel groeide snel uit haar jasje. Daarop besloten eigenaren Aren Polderman en Suzan Tchornobay een tweede pand te openen in Zevenhuizen. Gelegen op het Nijverheidsterrein tegenover het nieuwe Koningskwartier, is dit een trekker voor patiënten uit de hele Zuidplas, op dit moment al ruim 1500. Aren: “Wat ik uiteindelijk zou willen is dat we uitgroeien tot een tandheelkundig centrum met allerlei specialisaties op één locatie.”

De ontwikkeling werd gedaan door Mahler Vastgoed, een goede bekende van Aren. Twan Mahler, eigenaar van Mahler Vastgoed, legt uit: “Het begon in de tandartsstoel in de praktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel. Toen Aren mij vertelde dat hij meer ruimte nodig had, kon ik hem snel blij maken. Wij hadden namelijk nog een prachtige locatie ‘over’ in Zevenhuizen, naast de units die wij net hadden opgeleverd op het Nijverheidsterrein. Daarbij komt dat ik zelf een jonge ondernemer ben, dus het geweldig vind om andere jonge ondernemers uit de Zuidplas te kunnen faciliteren om te groeien “

Het nieuwe pand is ontworpen met flexibiliteit in gedachten, zodat het geschikt is voor verschillende invullingen. Zo blijft het gebouw toekomstig bestendig. Daarnaast is er met de komst van Mondzorg naar Zevenhuizen nieuwe werkgelegenheid ontstaan in de regio.

Website Mondzorg Koningskwartier