05/11/2019

Versterk ons team als junior projectmanager!

Hallo junior projectmanager, wil jij een blijvende impact maken op het landschap in de Randstad?

In ons team komt vanaf december een fulltime plek vrij. Wij zoeken een junior projectmanager met enkele jaren werkervaring voor minimaal 6 maanden. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan mooie projecten.

Ook vind je het leuk om de acquisitie te ondersteunen en mee te denken over de marketing van jouw projecten. En dat ook nog vanaf een heel makkelijk bereikbare plek, want ons nieuwe kantoor zit aan station Rotterdam Alexander.

Wij zijn Mahler Vastgoed Ontwikkeling en benaderen ieder project als een kleinschalige gebiedsontwikkeling, omdat de buurt rondom de locatie altijd een bepalende factor is. Onze kracht is het bedenken van vernieuwende concepten en plannen voor woningen en bedrijfslocaties.

Bij ons kun je werken aan een gevarieerd takenpakket!

Jij gaat:

  • Haalbaarheidsstudies doen naar woningbouw en commerciële ruimten.
  • Onderzoek doen naar doelgroepen en hun woonwensen, maatschappelijke behoeften, eigendommen en beleidskaders.
  • Haalbaarheidsstudies uitwerken naar concreet project.
  • Overeenkomsten opstellen, ramingen en onderbouwingen maken. Daarnaast stuur je planologische procedures en ontwerpprocessen.
  • De voortgang bewaken van projecten.
  • Planningen opstellen en controleren, evenals tekeningen en technische omschrijvingen.

Wil jij jouw leiderschap en creativiteit inzetten om uitdagingen op te lossen? En dat in een enthousiast en ervaren team dat projectmatig werkt? Dan horen we graag van je! Stuur Twan Mahler, projectontwikkelaar bij Mahler Vastgoed, een bericht met CV op twan@mahlervastgoed.nl. Of bel naar ons kantoor op 010-4504286.