28/08/2018

Samenwerking met Voorbrood voor projecten in Zuidplas

Voorbrood Meubelen is dé interieurwinkel in Zevenhuizen. Het familiebedrijf biedt al sinds 1918 kwaliteitsmeubelen tegen een scherpe prijs. De meubelshowroom is inmiddels uitgebreid tot meer dan 6.000 m², maar zelfs dat begint al aan de krappe kant te raken. Voor nieuwe toekomstplannen heeft Voorbrood Meubelen een partner gevonden in Mahler Vastgoed Ontwikkeling. Voor diverse projecten in de Zuidplas zullen de partijen samen optrekken!

Nieuwe vestiging Voorbrood Meubelen

De huidige showroom van Voorbrood Meubelen aan de Dorpsstraat 119 in Zevenhuizen voldoet niet meer aan de wensen. Vooral is de vestiging te klein aan het worden voor het aanbod dat de meubelexpert te bieden heeft. Door de centrale locatie in het hart van Zevenhuizen is er geen mogelijkheid om het pand uit te bouwen. Dat betekent verhuizen, maar waar naartoe? Samen met Mahler Vastgoed Ontwikkeling wordt er gewerkt aan een nieuwe locatie in de Zuidplas.

Herontwikkeling huidige locatie Voorbrood Meubelen

Een verhuizing van Voorbrood Meubelen uit het centrum van Zevenhuizen stelt een groot oppervlakte beschikbaar aan iets nieuws op een zeer aantrekkelijke en centrale locatie. Voorbrood blijft betrokken bij de keuzes die er gemaakt gaan worden aan de bestemming ervan. Samen met Mahler Vastgoed Ontwikkeling wordt er gekeken naar een invulling die waarschijnlijk deels aan woningbouw besteed gaat worden.

Korting bij Voorbrood voor kopers ROOS Zevenhuizen

In het centrum van Zevenhuizen ontwikkelt Mahler Vastgoed Ontwikkeling het plan ROOS, bestaande uit woningen en commerciële ruimten. Ook voor dit project is er een samenwerking met Voorbrood Meubelen aangegaan ten behoeve van de kopers. Zodra de tijd er rijp voor is en de kopers hun nieuwe woning of bedrijfsruimte kunnen gaan inrichten, zullen wij bij Voorbrood Meubelen een korting ontvangen.