17/01/2019

Mahler Vastgoed Ontwikkeling is verhuisd!

In december verhuisden wij uit het pand Bella Vista aan de historische Heemraadssingel in Rotterdam-West naar het geheel vernieuwde Jupiter, nabij het Alexandrium in Rotterdam-Oost. Voor wij onze intrek namen op de 9e verdieping, is de ruimte geheel verbouwd. Naast prettige, lichte werkkamers en een prachtig uitzicht, is er ook ruimte voor ontspanning: de pingpongtafel staat inmiddels op zijn plek en wie even wil relaxen, kan even plaatsnemen op de schommel.

Duurzaamheid als aandachtspunt

Tijdens de verbouwing is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande materialen en energiezuinige oplossingen. Ook de locatie van ons kantoor is met recht duurzaam te noemen: Jupiter ligt op een steenworp afstand van station Rotterdam-Alexander en een aantal medewerkers komt nu veelvuldig met de fiets naar kantoor.

Onze intrek in Jupiter luidt een nieuwe fase in voor onze organisatie. In 2019 én daarna staan er heel wat onderscheidende projecten op stapel. Ook onze online stek en identiteit is in een geheel nieuw jasje gestoken. Meer weten over onze projecten of gewoon eens een kijkje komen nemen in ons nieuwe onderkomen? Neem gerust contact met ons op.