11/07/2019

Kopers over nieuwbouwproject Naaldwijk

Centraal wonen in Naaldwijk, in een ruime woning aan het water. Dat zijn de ingrediënten die Martijn en Vera aanspreken. Zij zijn de kopers van ‘bouwnummer 18’ in het nieuwbouwproject ‘Westeiland’ in Naaldwijk. Zij vielen voor de duurzame twee-onder-een-kap woning met een woonoppervlak van maar liefst 191 m2.

Even voorstellen
Martijn is 39 jaar en adjunct-directeur op een middelbare school. Zijn vrouw Vera is 35 jaar en bureaucoördinator in de zorg en maatschappelijk werker. Ze woonden al samen in Delft en sinds 2009 in Naaldwijk, waar Martijn is opgegroeid. “In Naaldwijk kregen we onze 2 kinderen, een tweeling, die nu 8 jaar oud is.”

Thuis in Naaldwijk
Martijn en Vera wonen nog met veel plezier in hun huidige huis. Daarom waren ze ook niet actief op zoek naar een nieuw thuis. Echter, met opgroeiende kinderen hielden ze stiekem een oogje open. Martijn: “De ligging ten opzichte van het centrum van Naaldwijk, de snelwegen en andere voorzieningen zoals het sportpark is perfect. En zowel basis- als middelbare scholen zijn allemaal op fietsafstand.” Vera vult aan: “Het modern-landelijke ontwerp van de woning spreekt ons bovendien erg aan. Een mooie bonus is de ligging aan het water op een autoluw ‘eiland’.”

Aantrekkelijk geprijsd
Toen Martijn en Vera in aanraking kwamen met de plannen voor Westeiland, zagen ze meer dan ruimte alleen. “We zien dat de te bouwen woningen op Westeiland scherp geprijsd zijn vergeleken met andere projecten in de omgeving. In combinatie met de lage rentestand van nu, is dit voor ons gewoon een goede deal.”, aldus Martijn en Vera.

Duurzaam wonen
Een belangrijke pijler van het project Westeiland is het duurzame karakter. Vera: “Alle woningen worden gasloos, dat spreekt ons erg aan. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van restwarmte. In combinatie met zonnepanelen kunnen we het energieneutraal maken. Dat is goed voor het milieu en het maakt hier wonen ook financieel aantrekkelijk.”

Afbouwen naar wens
Er zijn met de afbouw tal van mogelijkheden om de woning naar eigen wens aan te passen. Dat hebben Martijn en Vera ook gemerkt: “Wellicht dat we de bovenverdieping nog willen inrichten als loft met een tweede badkamer en een ouderslaapkamer. Maar er zijn zoveel mogelijkheden dat we nog druk aan het bedenken zijn wat voor ons de beste optie is. Ook voor de tuin aan het water hebben we plannen, namelijk veel groen!”