06/07/2022

Hoogste punt Mondzorg feestelijk gevierd!

Op woensdag 6 juli heeft de Wethouder de vlag gehesen om het hoogste punt van de bouw van het nieuwe mondzorgcentrum te vieren.

Ontwikkelaar Twan Mahler, van Mahler Vastgoed Ontwikkeling, trapte het feestelijke moment af met een terugblik op de totstandkoming. Het begon in de tandartsstoel in de praktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel. Die groeit namelijk uit haar jasje. Gelukkig had Twan nog een prachtige locatie ‘over’ in Zevenhuizen, tegenover het nieuwe Koningskwartier.

Woensdag werd het hoogste punt bereikt van de bouw. Wethouder De Haas kwam persoonlijk langs om de vlag in top te hijsen. In zijn speech gaf hij aan dat zorg dichtbij een prioriteit is. Met het nieuwe mondzorgcentrum blijft die zorg bereikbaar voor alle inwoners van Zevenhuizen en de Zuidplas. Bovendien biedt het drielaagse gebouw werkgelegenheid aan de regio.

De bouw van het nieuwe pand wordt uitgevoerd door de Nieuwerkerkse aannemer Bouwbedrijf Valkenburg. Het volgende feestelijke moment zal de oplevering zijn, die begin volgend jaar is voorzien.