03/02/2017

De President op 11 februari 2017 in de verkoop

De datum start verkoop van De President is bekend! Op zaterdag 11 februari 2017 zullen de 22 koopappartementen en 2 penthouses aan de President Kennedylaan in Den Haag in de verkoop gaan.

Verkoopmanifestatie

Nelisse Makelaarsgroep organiseert op 11 februari tussen 12.00 en 14.00 uur een verkoopmanifestatie in Restaurant Gember aan de Stadhouderslaan 43 in Den Haag. U bent van harte uitgenodigd om deze verkoopmanifestatie te bezoeken. Op deze dag kunt u kennismaken met de ervaren makelaars van Nelisse Makelaarsgroep en uw interesse in een appartement met hen bespreken. Zij kunnen u het project persoonlijk presenteren en uw vragen beantwoorden. Tevens is de luxe verkoopbrochure van het project en de koopsommenlijst dan beschikbaar. De brochure biedt u een uniek inkijkje in De President en alle mogelijkheden die dit project u te bieden heeft. Alle informatie kunt u dan op uw gemak thuis nog eens doorbladeren. Bent u niet in de gelegenheid om naar de verkoopmanifestatie te komen? U kunt na 11 februari de verkoopbrochure ophalen bij Nelisse Makelaarsgroep aan de Statenlaan 128 in Den Haag. Heeft u de brochure liever digitaal? Vanaf 11 februari is deze ook te bekijken en te downloaden via www.wonenindepresident.nl.

Inschrijfprocedure

Inschrijven voor een appartement in De President kan via een digitaal inschrijfformulier. Deze is vanaf 11 februari te raadplegen via de website www.wonenindepresident.nl. In het inschrijfformulier wordt u gevraagd naar uw voorkeursbouwnummers. Wij adviseren u meerdere bouwnummers op te geven, zodat wij, indien wij uw eerste keuze niet kunnen honoreren, inzicht hebben in uw verdere voorkeuren. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 20 februari 2017 om 17.00 uur. Na deze datum zullen makelaar en ontwikkelaar de ingezonden inschrijfformulieren verwerken. Uiterlijk donderdag 23 februari 2017 ontvangt u van ons bericht of een appartement aan u is toegewezen. Indien geen appartement aan u is toegewezen, behoort u tot de reservekandidaten. Ook hiervan zult u bericht van ons ontvangen.

Wij ontmoeten u graag op 11 februari op de verkoopmanifestatie bij Restaurant Gember!