18/11/2021

11 nieuwe woningen achter de duinen!

In het gebied Westmade Noord in Monster zijn we druk bezig met de ontwikkeling van project DUYN. Nergens anders in Nederland wordt er zo dicht bij de Noordzee en haar geweldige duingebied nieuwbouw gerealiseerd. Dat betekent voor de toekomstige kopers een leven waar het strand zich altijd op loopafstand bevindt.

DUYN wordt een luxueuze, kleinschalige woonwijk met een unieke ligging bij de kruising Haagweg/Oorberlaan en op loopafstand van de duinen. Dat betekent wonen in alle rust aan een autoluw hofje, maar met alle voorzieningen van Den Haag en het Westland bij de hand. Er komen in totaal 11 woningen beschikbaar: 1 vrijstaande woning en 10 halfvrijstaande woningen. De oppervlaktes beginnen bij een royale 162 m2.

De woningen worden uitgevoerd in natuurtinten, voor een rustige en luxe uitstraling. Een aantal woningen heeft zelfs een rieten kap. Omdat de kavels ruim zijn, beschikken de woningen ook over mooie tuinen en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Van de 11 woningen zijn er maar liefst 9 gelegen aan vaarwater. Er zijn opvallend veel ramen op de begane grond, dus er is veel lichtinval. Tot slot zijn alle woningen voorzien van een ruime berging.