MVO sense

De huidige marktomstandigheden, met name in de vastgoedbranche, vragen om creatieve en efficiënte oplossingen. De traditionele aanpak en bepaalde media voldoen niet meer. Ontwikkelaars zullen vernieuwende strategieën bedenken. Wij werken volgens Het Nieuwe Ontwikkelen. Zorgen voor lage financieringslasten, snelle procedures, klantgericht ontwikkelen, delen van winst en kennis. Met plezier en emotie wordt ieders doelstelling bereikt.

Klantgericht

Een proces managen is mensenwerk. Ieder project is weer uniek. Wij zorgen er voor dat het proces goed wordt doorlopen en dat de klant bewuste keuzes op het juiste moment in het proces maakt. De klant krijgt wat hij wenst binnen zijn eigen kaders en de kaders van het project. Homedna.nl ondersteunt het proces en alle procedures. Het online woningdossier van homeDNA is een lifeline naar prospects. Op dit moment wordt kantoorDNA klaar gemaakt voor lancering.


 

Sleutelklaar

Het gaat dus in eerste instantie niet om een bouwsysteem. Het gaat om het proces. Uiteraard zorgen wij ook voor een passend bouwbedrijf die een deugdelijke en efficiënte woning of gebouw realiseert. En tegelijkertijd samen met de bewoner of gebruiker een plezierige contact heeft tijdens de bouw.

"MVO ontzorgt u terwijl de klanttevredenheid en uw rendement toenemen"